Apple представила iPhone 7: "найкращий телефон" в історії компанії

У Сан-Франциско представили новий смартфон компанії Apple iPhone 7

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Нові iPhone будуть представлені в чотирьох кольорах: золотий, рожеве золото, сріблястий і чорний. Також Apple переробила кнопку Home. Вона залишилася фізичною (раніше ЗМІ вважали, що вона і зовсім стане частиною панелі), але стала більш чутливою.

За словами представника компанії, у новому гаджеті 10 нових функцій.

Перша, це дизайн нового гаджету, - корпус виконаний з нержавіючого металу, та представлений новий колір - вугільно-чорний.

Друга функція пов'язана з клавішою сканера відбитка пальця.

Третя, це захищеність гаджету від води та пилюки.

Четверта функція стосується камери, де з'явиться оптична стабілізація зображення та новий об'єктив. Також там є процесор обробки зображень, що дозволяє покращувати якість зображення. Також новий чіп розпізнає частини знімку та фіксує їх. Камера має 12 мегапікселів, спалах з чотирма ліді-лампами. Насправді камери тепер дві, одна звичайна, як на попередніх моделях телефону, а друга як у широкоформатних фотоапаратів. Саме друга камера допомагає максимально збільшувати об'єкт, який знаходиться на відстані без погіршення якості зображення та без допомоги додаткових об'єктивів. Збільшення без погіршення якості можливо у 10 разів.

Також в новій версії програмного забезпечення з'явилися нові фільтри для фото.

Щодо аудіо, то вперше в історії iPhone з'явилися стереодинаміки, - один зверху, а один знизу.

Навушники в новому гаджеті під'єднуватимуться через lighning. В компанії розуміють, що традиційні навушники багато хто використовує, тому створили адаптер до lighning для звичаний навушників.

Нові навушники для гаджету повністю бездротові - автоматично розпізнають голос користувача та перемикають музику завдяки новому чіпу.