Терориста "Гіві" можуть ліквідувати його ж підлеглі, - Тимчук

Так звана "розвідка ДНР" відзначає вкрай напружену обстановку в бандформуванні "Сомалі", що може призвести до непередбачуваних наслідків та ліквідації "Гіві" його ж підлеглими

Про це нардеп Дмитро Тимчук повідомив у Facebook.

"Зокрема, в повідомленні керівництву "ДНР" зазначається, що в підрозділі фактично не діють "статути" і "службові інструкції", умови контрактів не виконуються, всі питання життєдіяльності підрозділу і проблеми окремих підлеглих командир вирішує на свій розсуд. При цьому відзначаються множинні випадки рукоприкладства з боку "Гіві" до своїх підлеглих - від рядових терористів до командирів рот і своїх заступників, нерідко побиття відбувається перед строєм", - повідомив Тимчук.

За його інформацією, терористи, які хочуть звільнитися зі служби чи перевестися в інший підрозділ, як правило, потрапляють під побиття командиром, потім - "на підвал". 

Тимчук вказує, що в жовтні 2016 року у близько 100 терористів бандформування "Сомалі" закінчуються "контракти", і "методика роботи" командира зі звільненими бойовиками може спровокувати серйозний конфлікт.