З новими Apple Watch можна плавати в басейні

Оновлена лінійка розумних годинників Apple Watch Series 2 ставить акцент на активному образі життя користувачів

Про це зазначив під час презентації операційний директор компанії Apple Джефф Уільямс, передає Еспресо.TV.

"Ми дуже тішимося реакцією на Apple Watch (попередню модель годинників – ред.), і як вона змінила життя людей. Ми є прихильниками фітнесу і здоров'я, тому гадаємо, наші клієнти полюблять нові можливості Apple Watch Series 2", - зауважив Уільямс.

Він поінформував, що новинка має потужний двохядерний процесор, водостійкість 50 метрів та вбудований GPS.

Друга серія смарт-годинників від Apple здатна демонструвати зображення зі швидкістю 60 кадрів на секунду. Для позиціювання на місцевості разом з GPS використовуватиметься вбудований WiFi, що обіцяє встановлювати точні координати та маршрут, наприклад під час бігу.

Крім того, вона обладнана механізмом, що виштовхує воду за допомогою звуку з динаміку. Завдяки цьому девайс можна використовувати під час плавання. Спільно з компанією Nike розроблена окрема модель для спортсменів, яка зовні відрізняється перфорованим ремінцем та яскравими кольорами.

Годинники обладнуватимуться новою операційною системою WatchOS 3, яка обіцяє набагато полегшений доступ до програм та більш привабливу графіку. До лінійки металевих корпусів додали також керамічний – білого кольору, стійкий до подряпин.

Apple Watch нового покоління традиційно матиме два розміри – 38 мм та 42 мм. Вони будуть доступними у різних кольорових гамах. Годинники з металевими корпусами випускатимуться у чотирьох кольорах – золотому, рожевому золотому, срібному та сірому (space gray – для алюмінієвого та space black – для залізного корпусу). До того ж, пропонуватиметься широкий вибір ремінців, у тому числі, оновлена колекція від Hermes.

Ціни у США на нові годинники другого покоління стартуватимуть від $369, керамічні коштуватимуть від $1249. Початок продажів стартує 16 вересня у 25-ти країнах.