Піймали хакерів, які зламали пошту директора ЦРУ

Двох чоловіків, які минулого року зламали електронні пошти високопоставлених чиновників розвідувальних служб США, арештували

Про це повідомляє The Washington Times.

22-річний Ендрю Отто Боггс і 24-річний Джастін Грей Ліверман заарештовані в четвер та будуть екстрадовані до штату Віргінія, де постануть перед судом за звинуваченнями, пов'язаними з хакерським зламом.

У письмових свідченнях, поданих до федерального суду, повідомляється про п'ять "жертв" хакерів, хоча їхні імена не розкриваються.

У документах стверджується, що хакери отримали доступ до рахунків своїх жертв за допомогою методів "соціальної інженерії". Тобто вони повідомляли провайдеру від імені однієї із жертв про необхідність анулювати пароль, аби згодом отримати контроль над обліковим записом. Після зламу зловмисники публікували особисту інформацію, вкрадену з акаунтів.

Хакери також звинувачуються в телефонних погрозах про замінування департаменту поліції в Бель Глейд у штаті Флорида, зламі бази даних Міністерства юстиції та оприлюдненні особистих даних близько 80 співробітників поліції Маямі.