"Еспресо" презентує книгу американського журналіста Девіда Саттера

Бренд “Еспресо” продовжує знайомити українського читача з новинками літератури. Цього разу телеканал презентує ще одну книгу зі своєї скарбівні - “Менше знаєш, краще спиш” американського журналіста Девіда Саттера

В книжці розповідається новітня історія Росії за правління Єльцина і Путіна, йдеться про злочини російської влади. Описується намагання верхівки уникнути відповідальності за страшні злочини. Окремий розділ присвячено Україні.

Девід Саттер багато років жив у Москві, вільно володіє російською, а тому дійсно розуміє та справедливо описує радянську дійсність.

“Саттер є одним із найбільших критиків не лише путінського режиму, а й клептократії Єльцина і радянського тоталітаризму, сталінської диктатури. Більшість його журналістської кар'єри пов'язана з викриттям “ват” російської влади і російського суспільства”, - пише у передмові до книги народний депутат України, засновник телеканалу “Еспресо” Микола Княжицький.

“Менше знаєш, краще спиш” - це книга пам'яті жертв театру на Дубровці, душогубства у школі в Беслані та численних терактів.

“Російська опозиція охоче критикує корупцію. Але корупція є лише одним із симптомів глибшої хвороби — нехтування цінністю окремої людини заради гаданих потреб держави”, - пише Девід Саттер.

Український читач має змогу отримати книгу та ознайомитись з нею завдяки телеканалу “Еспресо”, який ініціював її друк, а видавництво “Дух і літера” підтримало та реалізувало цей задум.

Видання розраховане на широке коло читачів. “Еспресо” презентує книгу 16 вересня об 11:00 (Палац мистецтв, конференц-зал, вул. Коперника, 17, м. Львів). Після презентації передбачена автограф-сесія від Девіда Саттера.