"Робіть свою роботу". Сюмар обурила відповідь Мінінформполітики щодо "Інтера"

У комітеті Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики чекають звіту Міністерства інформаційної політики про те, які заходи були ним зроблені для захисту українського інформаційного простору

Про це з трибуни Ради заявила голова комітету Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики Вікторія Сюмар.

"В мене виникло дуже багато питань про професійний рівень нашого уряду. Пані Джапарова розповідала нам, як повинні діяти народні депутати і які закони вони мають приймати. Сьогодні Мінінформполітики, на яке ми виділяємо кошти, просто має робити свою роботу. Відповідний моніторинг і експертизу. І далі йти до суду, а вже він має всі можливості застосовувати ті заходи до тих ЗМІ, які розпалюють міжнаціональну ворожнечу, пропагують війну", - заявила Сюмар.

Вона обурена тим, що перший заступник міністра інформаційної політики (Джапарова, - ред.) вказує на те, що необхідно прийняти закони, "аби вони могли відбирати ліцензії".

"Такий професійний рівень виконавчої влади дуже серйозно турбує. В мене виникає дуже багато питань щодо того, чим сьогодні займається Мінінформполітики. Пані Джапарову взагалі перший раз чую. Ми чекаємо на комітеті звіт Мінінформполітики про те, які заходи були ним зроблені для захисту українського інформаційного простору", - наголосила Сюмар. 

Все по темі: Підпал "Інтера"