У Кличка організують зустріч сторін конфлікту будівництва на Святошино та представників "Київміськбуду"

Мер Києва Віталій Кличко доручив організувати зустріч сторін конфлікту навколо будмайданчика на Святошино і біля офісу "Київміськбуду"

Про це повідомляє прес-служба мера Києва.

Будь-які конфліктні ситуації мають вирішуватися не фізичним протистоянням, а діалогом, зазначив міський голова Києва Віталій Кличко в ефірі одного з телеканалів, коментуючи ситуацію навколо сутичок у четвер на майданчику в Святошинському районі і в п'ятницю біля офісу "Київміськбуду".

"Я хочу звернутися до Міністерства внутрішніх справ, щоб поліція більш ефективно виконувала свої обов'язки. Те, що відбувалося вчора і сьогодні, - це, на жаль, свідчення того, що поліція працює неефективно. Люди, які порушують закон, мають відповідати за це. Такі події не йдуть на користь ні Києву, ні нашій країні", - сказав кличко.

За словами мера, вже дано доручення організувати зустріч, на якій зацікавлені сторони могли б обговорити ситуацію навколо будівництва.

"Всі будівництва, які веде "Київміськбуд", мають дозвільну документацію згідно з законодавством. Якщо місцеві жителі незадоволені, потрібно сідати і обговорювати ситуацію, але ні в якому разі не переводити її в силове протистояння", - зазначив мер Києва.