Політика Трампа щодо Росії небезпечна для США, - Клінтон

Кандидат у президенти США, демократ Хілларі Клінтон вважає, що її суперник республіканець Дональд Трамп не розбирається в питаннях політики щодо Росії, і це становить небезпеку для США

Про це повідомляють "РИА Новости".

"Його (Трампа) невігластво щодо російського (президента Володимира) Путіна небезпечно", - заявила Клінтон, навівши як приклад висловлювання Трампа щодо Криму.

"Це більше ніж просто безвідповідальна балаканина, безрозсудні просторікування, які не мають під собою підстав", - додала Клінтон.

"Я думаю, що якщо є можливість вести справи з Росією, ми завжди повинні бути відкриті. Це те, в чому полягає перезавантаження", - прокоментувала кандидатка у президенти США, маючи на увазі "політику перезавантаження" відносин з РФ, яку вона намагалася проводити на посаді держсекретаря в 2009-13 роках. Пізніше і республіканці, і демократи констатували, що така політика зазнала невдачі.

Раніше Трамп неодноразово заявляв, що має намір "порозумітися" з президентом РФ, оскільки вважає, що дві країни спільно можуть ефективніше боротися з цілою низкою світових загроз, включаючи тероризм.

Нагадаємо, вибори президента США відбудуться 8 листопада.