Садовий звернеться до НАБУ через фільм каналу Коломойського

Міський голова Львова Андрій Садовий скерує до НАБУ заяву з проханням перевірити факти корупції, які були викладені у присвяченому йому фільмі телеканалу "1+1"

Про це він написав у Facebook.

"Заслужив на цілу годину дорогого прайм-тайму на "плюсах". Якщо коротко, то саме так виглядають "ключі", якими олігархи намагаються прикручувати "гайки" в українській політиці. В чистому вигляді", - вважає Садовий.

Він наголосив, що в нього немає "багато інструментів, аби захищати своє чесне ім'я".

"Наші суди не вміють працювати з аналізом методів Геббельса та давати оцінку маніпуляційним технологіям. Ту частину фільму, де йдеться про те, як "легко було Садовому наводити порядок у Львові, бо все вже до нього зробив Буняк", залишу на розсуд глядачів. Мені не треба подобатись нікому. Я хочу, аби українці навчились критично сприймати інформацію, яку їм засовують в голову", - наголосив мер Львова.

Він додав, що щодо звинувачень в корупції, сьогодні скерує листа до НАБУ з проханням ретельно вивчити усі звинувачення, які були зроблені на його адресу.

"Готовий надати усі можливі свідчення та докази, аби відповідна перевірка пройшла швидко та ефективно", - написав Садовий.