У США з'ясували, хто може замінити Клінтон на виборах

У випадку, якщо кандидат в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон відмовиться від подальшої участі в передвиборній гонці, їй можуть знайти заміну

Про це пише The Telegraph.

Найімовірніше новими кандидатами стануть віце-президент США Джо Байден або той, хто програв на праймеріз сенатор від штату Вермонт Берні Сандерс.

 Видання зазначає,що рішення може бути прийнято на екстреному партійному засіданні демократів, але тільки в тому випадку, якщо Гілларі Клінтон сама оголосить про бажання вийти з гонки за президентське крісло. Сама Клінтон бажання відмовитися від боротьби поки не висловлювала.

Розмови про можливу зміну кандидата виникли на підставі повідомлень про поганий стан здоров'я Клінтон. Її лікуючий лікар повідомив, що діагностував у своєї пацієнтки запалення легенів. Їй призначили антибіотики, а також рекомендували відпочити і змінити графік роботи.

В результаті кандидат від демократів прийняла рішення скасувати поїздку до Каліфорнії. В рамках поїздки передбачався збір коштів на передвиборчі заходи і виступ кандидата з промовою, присвяченій економіці.