Затриманий бойовик із Москви розповів, що на Донбасі командують російські офіцери

Затриманий на передовій бойовик з Москви розповів про російських офіцерів на командних посадах в окупованому Донбасі

Про це повідомив речник міністерства оборони з питань АТО  Андрій Лисенко під час брифінгу.

"Учора українська розвідка оприлюднила додаткові відомості про п'яного бойовика-неонациста з Москви, якого наші військовослужбовці затримали на передовій під Торецьком. Його - ім'я Дєніс Сідоров, вік - 35 років, проживає у спальному районі Ноногірєєво на сході російської столиці. У складі російсько-окупаційних військ він перебував у розвідувальній роті так званої "3-ї бригади" (місце дислокації - Горлівка). За словами затриманого, на всіх командних посадах перебувають лише російські офіцери (сам затриманий в минулому - капітан поліції)", - сказав Лисенко.

Також Лисенко зазначає, що комбриг затриманого, теж громадянин Росії, прихопив з собою зенітно-ракетний дивізіон на Донбас.

"Зокрема, його комбриг - полковник ЗС РФ Алєксєй Бєрдніков, який прибув в Донбас у серпні 2016 року, і зберіг позивний свого попередника - "Брест". До цього Бєрдніков обіймав посаду командира 60-ї бригади ЗС РФ (місце постійної дислокації - Приморський край). Більше того, з собою у це небезпечне і злочинне "відрядження" російський полковник прихопив зенітно-ракетний дивізіон, оснащений новітніми протиповітряними установками Тор-М2У, кількох офіцерів-фахівців з протиповітряної оборони та вояків-контрактників зі своєї 60-ї бригади", - зазначив Лисенко.