Тягнибок намагається відсторонитися від теракту під Радою, - Шкіряк

Слова лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока про провакації щодо нього з боку влади щодо подій під Радою 31 серпня є аморальними

Про це заявив радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Я думаю, що Олег Ярославович прекрасно розуміє, що кривавий злочин вчинили ті покидьки і терористи, які справді скоїли терористичний акт, страшний і кривавий за своєю зухвалістю. Коли під час так званої мирної акції, яка переросла у відверте побоїще правоохоронців, загинуло 4 нацгвардійців, ні в чому не повинних хлопців, і близько 150 було поранено, з яких понад 20 були воїнами та учасниками АТО, котрі зі зброєю в руках захищали Україну від російського агресора", - сказав він.

Шкіряк наголосив, що такі слова Тягнибока (про провокації) - це технологія відсторонитися від тієї події.

"Усі ці переводи стрілок - це безумовно така технологія спробувати якимось чином відсторонитися від тієї події, але в даному випадку ми маємо справу з терористичним актом проти держави Україна і безумовно прощення цим вбивцям бути не може. Отже будь-які розмови про провокації з боку влади не те що не витримують жодної критики, це навіть не брехня, це просто аморально", - зауважив він.

Читайте також: Вогонь під стінами Ради. Як просувається "справа захисників Конституції"