Телеканал "Еспресо" представить 3 книжки на Форумі видавців у Львові

"Еспресо" ініціює презентації двох новинок музичної тематики, а також представить книгу американського журналіста Девіда Саттера 15 вересня на Форумі видавців у Львові

За 2 дні, а саме 15 вересня, розпочинається у Львові Форум видавців. Культурна подія, яка щороку збирає десятки відвідувачів.

Тож запрошуємо відвідувачів форуму завітати на презентації:

1. Книга “Менше знаєш, краще спиш” американського журналіста Девіда Саттера

В книжці розповідається новітня історія Росії за правління Єльцина і Путіна, йдеться про злочини російської влади. Описується намагання верхівки уникнути відповідальності за страшні злочини. Окремий розділ присвячено Україні. Девід Саттер багато років жив у Москві, вільно володіє російською, а тому дійсно розуміє та справедливо описує радянську дійсність.

Видання розраховане на широке коло читачів.

“Еспресо” презентує книгу 16 вересня об 11:00 (Палац мистецтв, конференц-зал, вул. Коперника, 17, м. Львів).

Після презентації передбачена автограф-сесія від Девіда Саттера.

Модератор: Микола Княжицький, народний депутат, засновник телеканалу "Еспресо".

2. Тритомник “Золотий вік української естради” Михайла Маслія.

У книжках зібрана повна інформація про поетів, композиторів, співаків, які творили і творять історію української пісні. Читачеві пропонується найоб’єктивніше і найповніше видання, що з’явилося за часів Незалежності України.

Видання розраховане на широке коло читачів. Стане у нагоді тим, хто цікавить історією української пісні та пісенною культурою нації.

Презентація книги: 16 вересня о 15:00 (Львівська національна музична академія імені Миколи Лисенка, Великий зал, вул. Нижанківського, 5, м. Львів).

Модератор: Микола Княжицький, народний депутат, засновник телеканалу "Еспресо".

3. "Пісні українських січових стрільців” Михайла Маслія.

Cто років тому – в лютому 1916 року – написаний статут („правильник”) „Пресової кватири” Українських січових стрільців, який мав чітко окреслену мету: „...піднести українську свідомість і честь” і став своєрідною фабрикою пісень. Ось основна теза — про що книга.

Презентація книги: 16 вересня о 18:00 (Палац мистецтв, конференц-зал, вул. Коперника, 17, м. Львів).

Модератор: Сергій Руденко, ведучий телеканалу “Еспресо”.