Українці випустили анімовані заставки для iPhone

Українська студія розробки CapableBits випустила новий додаток - збірник анімованих заставок для iPhone останніх моделей, які підтримують 3D Touch

Про це пише ain.ua.

Додаток вийшов близько двох тижнів тому, але про запуск команда вирішила оголосити тільки днями. Посилання на додаток генеральний директор студії Євген Плохой надіслав у Twitter одного з топових "хантерів" Product Hunt Брему Канштейну і вчора той опублікував додаток.

"Коли компанія Apple анонсувала живі фотографії і функцію 3D Touch для їх відтворення, ми подумали, що було б круто створити дійсно якісний контент. І хоча нішу досить швидко заповнили нарізки з 4K-відео, ми сподіваємося, що заставки із змістом їм сподобаються більше", - розповідає Плохой.

У програми є безкоштовна і платна версії. У безкоштовної - доступні не всі заставки, намальовані дизайнерами, але за одноразову покупку можна купити їх усі. Частину можна отримати безкоштовно за поширення у Facebook. У платній версії обмежень немає.

Заставки малювали художники з губки Digital і дизайну. Основна ідея була в тому, щоб створити інтерактивні або заставки з несподіваною розв'язкою.