Майже 600 тонн сміття зі Львова таємно привезли на Дніпропетровщину, - ЗМІ

Майже 600 тонн сміття зі Львова завезли до міста Синельникове (Дніпропетровська область), обурені мешканці чергують на полігоні

Про це повідомляє інформаційний портал міста Синельникове.

Десять вантажівок зі сміттям приїхали на полігон в місто обласного підпорядкування Синельникове і скинули туди відходи. Уже наступної ночі приїхало ще 17 вантажівок. Загальна вага ввезеного сміття 594 тонни.

Жителі Синельникового стурбовані ситуацією, так як їхній полігон має площу два на два кілометри, з поглибленням 3-4 м. Він вже заповнений і наразі на межі закриття.

Обурені мешканці чергують на полігоні і на площі перед міськрадою. Незважаючи на опір керівництва міста, депутати зажадали скликати позачергову сесію, щоб заборонити ввезення львівського сміття в Синельникове. Також депутати звернулися до правоохоронних органів з вимогою дати правову оцінку діям керівництва міста.

Після того, як на полігон приїхали ще дві вантажівки, на звалище приїхав депутат Дніпропетровської обласної ради Володимир Хорішко. Разом з поліцією тут був зафіксований факт нелегального вивантаження сміття.