Українка попросила Мей розібратися з проросійським пропагандистом Філіпсом

Прем'єр-міністра Британії Терезу Мей закликають позбавити права на в'їзд до України російського пропагандиста Грема Філіпса у зв'язку з його антиукраїнською діяльністю

Коментарій з відповідною заявою вона опублікувала на сторінці британського прем'єра Терези Мей у Facebook.

За два дні коментарій набрав понад 15 тисяч вподобань.

"Я пишу, щоб висловити наше обурення поведінкою цього так званого істиного-журналіста (як він сам себе називає), коли він розмовляв з одним з обмінених політв'язнів зі східної України. Чоловік був тяжко поранений, осліплений, зкалічений, і понад рік утримувався у в'язниці контрольованими Росією бойовиками", - пише Людмила.

Вона повідомила прем'єру, що Філіпс знаходиться на українській території незаконно, йому заборонили в'їзд в Україну ще 25-го липня 2014 року і депортували до Польщі.

"Проте він постійно веде репортажі з тих регіонів України, які перебувають не під контролем української влади. Це є порушенням міжнародного права", - додала Елборн.

Також вона додала, що його відео на YouTube показують, що він намагається спровокувати реакцію членів української влади.

"З огляду на, що містер Філіпс пишається тим, що він британський журналіст, а Британія висловлює підтримку законному уряду України, чи можливо позбавити містера Філіпса проїзних документів? Його очевидна підтримка бойовиків на Донбасі також зробить це можливим?", - резюмує пані Елборн.