ГПУ оприлюднило відео затримання посередника при передачі хабаря члену ВРЮ, — Ольга Варченко

Генпрокуратура опублікувала відео затримання посередника, який одержав хабар для члена Вищої ради юстиції

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Генеральна прокуратура опублікувала на своєму каналі в YouTube відео затримання арбітражного керуючого Міністерства юстиції України, який виступив посередником в отриманні хабара членом Вищої ради юстиції.

Відео затримання прокоментувала Ольга Олександрівна Варченко, начальник Управління процесуального керівництва, підтримання державного обвинувачення та представництва в суді Департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки ГПУ.

«Під час затримання в сумці затриманого окрім паспорту та службового посвідчення було виявлено велику поліетиленову упаковку з купюрами, схожими на долари США та ще п’ять пачок схожих купюр», — пояснила Ольга Варченко.

Нагадаємо, що вчора, 21 вересня, Генпрокуратура спільно з СБУ викрила одного з членів Вищої ради юстиції, який намагався отримати від представника комерційної структури грошові кошти в сумі 500 тисяч доларів.

Сьогодні, 22 вересня, Генеральна прокуратура вручила підозрюваному у хабарництві члену Вищої ради юстиції Павлу Гречковському клопотання про виклик до суду для обрання йому запобіжного заходу.