Авіакатастрофа МН17: слідчі допитали 200 свідків і перевірили 500 тис. фото і відео

У розслідуванні авіакатастрофи літака рейсу МН17 слідчі застосували понад 5 мільярдів матеріалів з інтернету, 500 тисяч фотографій і відеоматеріалів, а також свідчення понад 200 людей

Про це у Гаазі заявив голова міжнародної слідчої групи з розслідування авіакатастрофи літака рейсу МН17 Фред Вестербеке, повідомляє Еспресо.TV.

"У своєму розслідуванні ми використовували багато різних матеріалів. Так само ми співпрацювали з багатьма слідчими, поліцейськими та представниками правоохоронних органів з різних країн", - зазначив він.

Голова слідчої групи додав, що під час розслідування було детально досліджено багато фотознімків, кадрів, а також інших матеріалів, які дозволили зробити певні висновки. 

"У нашому розслідуванні ми також застосували понад 5 мільярдів матеріалів з інтернету, 500 тисяч фотографій та відеоматеріалів, а також свідчення понад 200 людей. Ми зробили понад 150 тисяч дзвінків. Так само ми змогли перехопити і розшифрувати аудіозапис переговорів, які велися у цій зоні", - наголосив він.