Новим офісом Apple в Лондоні стане покинута електростанція

Apple розмістить свою нову лондонську штаб-квартиру в будівлі електростанції "Баттерсі", що весвітньо-популярна завдяки знятим там кліпам і фільмам, а також обкладинці альбому "Animals" групи Pink Floyd

Передає російська служба ВВС.

Знаменита електростанція з чотирма трубами, що знаходиться під охороною держави як пам'ятка архітектурної спадщини, зараз проходить багатомільярдну реконструкцію.

Apple стане найбільшим офісним орендарем в приміщенні колишньої електростанції. У будівлі центральної котельні на шести поверхах розміститься близько півтори тисячі співробітників компанії.

Представник Apple заявив, що переїзд в нове приміщення відкриє величезні можливості для компанії. За його словами, це буде означати, що "вся команда зможе працювати в одному місці, одночасно підтримуючи оновлення цього історичного простору".

Генеральний директор компанії, що займається розвитком району Баттерсі, Роб Тінкнелл заявив, що нова штаб-квартира, безсумнівно, допоможе перетворити цю територію в "один з найбільш процвітаючих лондонських нових районів".

Мер Лондона Садік Хан вважає, що рішення компанії Apple - "ще одне свідчення того, що Лондон відкритий для найбільших світових брендів".