Заступник Луценка виступив на прес-конференції щодо причин катастрофи MH17

Заступник генпрокурора Юрія Луценка Дмитро Сторожук заявив, що Україна як ніхто зацікавлена в об'єктивному і неупередженому розслідуванні цього злочину

Про це він заявив на прес-конференції міжнародної слідчої групи з рослідування причин авіакатастрофи MH17, передає Еспресо.TV.

"Я б хотів подякувати Національній прокуратурі і Нацполіції Нідерландів за проведення цього заходу. Ця трагедія трапилась в повітряному просторі України над Донецькою областю, яка на жаль тимчасово непідконтрольна державній владі. Україна як ніхто зацікавлена в об'єктивному і неупередженому розслідуванні цього злочину. Ми зробимо все можливе для того, щоб надати всю необхідну допомогу, яка від нас залежить", - заявив Сторожук.

Він сказав, що "ті докази, які ви сьогодні побачили і більшу частину з яких ми сьогодні не показали, ми зробили все можливе, щоб їх можна було використовувати у розслідуванні і в суді".

"Ми вдячні членам міжнародної слідчої групи з Нідерландів і Австралії, які спільними зусиллями відкрили офіс в Києві і наряду з нашими слідчими працюють над нашою справою. Ми зробимо все, щоб покарати винних", - заявив Сторожук.

Все по темі: Звіт щодо MH17