Новий випуск "Маршруту №1" розповість про тренди в напоях

Свіжий номер журналу "Маршрут №1" розповість про найкращі напої для осені

Про «Культуру на смак» у своїй традиційній колонці пише головний редактор Лариса Івшина: «Добре, що в Україні вона відроджується. Наприклад, я це фантастично відчула минулого року в одному ресторанчику у Львові: коли сир зроблено під Львовом, гарячий чорний хліб – у цій пекарні, моє улюблене сливове варення, з димком, зроблене теж у Львові, а прекрасне вино – з Бессарабії. Цей рецепт невеличкого частування – дуже осінній і водночас дуже український. І якраз такий, який пропонує нам нові смаки. Довгий час вважалося, що найкраще тільки французьке вино, чи тільки італійське, чи новозеландське абощо. Але що більше буде в людей довіри до своєї економіки, то дедалі більше українці насолоджуватимуться власним продуктом, запозичаючи, звісно, якісь гарні рецепти світу для творення свого «коктейлю».

«Маршрут №1» із назвою «Осінній коктейль» розповість, як справді насолоджуватися вином, який напій у нашій країні найпопулярніший, які овочево-фруктові коктейлі зараз найдоречніші, які міста змагаються за звання «кавової столиці» України, і на додачу як твориться мистецький посуд із Покуття.

Також на шпальтах ви знайдете старовинні «рецепти». Замовляйте «Маршрут №1. Осінній коктейль» у магазині на сайті «Дня» чи за телефоном відділу реалізації: (044) 303 96 23 або дочекайтеся його появи в кіосках преси вже цієї п’ятниці!