У Києві квартирний крадій при спробі втечі відкрив стрільбу по людях

У Деснянському районі Києва квартирні злочинці під час спроби втечі відкрили стрільбу

Про це повідомляє Національна поліція України.

"Місцеві мешканці помітили двох підозрілих осіб у під’їзді, а відтак викликали поліцію і спробували їх затримати. Один із чоловіків почав стріляти. На щастя, від їхніх дій ніхто не постраждав", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що мешканці одного із будинків на вулиці Лаврухіна звернули увагу на двох незнайомих чоловіків у загальному коридорі.

"Щойно зловмисники побачили громадян, зробили вигляд, що займаються проводкою і почали стукати у двері та кликати хазяїна. Але вони помилилися, адже це були двері до підсобного приміщення. Місцеві жителі зробили зауваження невідомим й зателефонували до поліції. Зловмисники вступили у суперечку, а після виклику правоохоронців намагалися втекти. Коли ж люди спробували їм завадити, один із них почав стріляти (попередньо - із пристрою для відстрілу гумовими кулями)", - йдеться у повідомленні.

На місце події прибули кілька автопатрулів.

Одного зі зловмисників відразу затримали працівники патрульної поліції. Інший забіг до під’їзду одного з багатоповерхових будинків на вулиці Радунській, де його заблокували правоохоронці.