У "Вінницягаз" вважають, що опалювальний сезон під загрозою зриву

Через заборгованість у розмірі 7 млн грн, яку накопичило КП ВМР "Вінницяміськтеплоенерго" перед ПАТ "Вінницягаз" може зірватися опалювальний сезону

Про це повідомляє прес-служба компанії.

У серпні цього року ПАТ "Вінницягаз" змушене було звернутися до суду з позовною заявою щодо стягнення заборгованості у розмірі 7 мільйонів гривень із комунального підприємства "Вінницяміськтеплоенерго". Перше судове засідання у справі відбулося на початку вересня, проте вінницькі тепловики звернулися до суду із клопотанням відтермінувати слухання. Найближчим часом відбудеться повторне судове засідання.

"Річ у тім, що 7-мільйонна заборгованість тепловиків за розподіл природного газу стає на заваді у здійсненні ПАТ "Вінницягаз" комплексу заходів із підготовки газових мереж області до стабільного функціонування в осінньо-зимовий період. Мова йде, зокрема, про капітальний ремонт, реконструкцію систем газопостачання та споруд на них, що передбачено інвестиційною програмою підприємства на 2016 рік", - розповів голова правління ПАТ "Вінницягаз" Олександр Кривак.