Концерти росіян в Україні підтримують залежні від олігархів політики, - Княжицький

Проукраїнські політики не підтримали законопроект щодо обмеження виступів російських виконавців в Україні через свою залежність від олігархів, які збагачуються від російської музики

Про це в ефірі Еспресо.TV заявив народний депутат Микола Княжицький.

Він прокоментував позицію першого заступника голови Ради Ірини Геращенко, яка під час засідання парламенту закликала не голосувати за зазначений проект закону. Пізніше Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook, що вважає подібні ініціативи не на часі та зазначила, що не хоче, аби патріотизм українців виховувався через заборони.

"Можна бути не проросійським агентом, а проукраїнським політиком, але любити російську попсу. Можна бути проукраїнським політиком, але розуміти, що ти залежиш від олігархічних каналів, куди тебе повинні покликати, а олігархічні канали очевидно зацікавлені, тому що якщо прибрати цю всю російську окупаційну попсу, - що вони будуть показувати? Як Росія їх буде підтримувати? Політиків вони запрошують, політики від них залежать. Хто сказав, що Ірина Геращенко, яка справді є патріотично налаштованою людиною, в даному випадку діє за якихось інших політичних мотивацій", - наголосив Княжицький.