За добу бойовики півсотні разів обстріляли позиції українських військових

За минулу добу російсько-окупаційні війська 48 разів обстріляли позиції сил антитерористичної операції в Донбасі

Як повідомила прес-служба Міністерства оборони, найбільше обстрілів 27 було зафіксовано на Маріупольському напрямку. В районі Водяного ворог застосовував ствольну артилерію 122-мм, по Широкіно били з мінометів 82-мм і 120-мм калібру. Біля Павлополя, Мар'їнки, Старогнатівки супротивник використовував гранатомети, кулемети, стрілецьку зброю. В районі цих же населених пунктів працювали ворожі снайпери.

Зазначається, що на Луганському напрямку було зафіксовано 16 порушень режиму тиші. Ворог вдавався провокацій, застосовуючи важке озброєння. В районі Новозванівки бойовики вели вогонь по силах АТО з артилерії 122-мм і 152-мм калібру, мінометів калібру 120-мм. В напрямку Новоолександрівки вони били з мінометів 82-мм. Біля Кримського ворог обстріляв опорні пункти з гранатометів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку було зафіксовано 5 обстрілів. Бойовики порушували режим тиші в Кам'янці, Новогородському, Авдіївці та Троїцькому, обстрілюючи підрозділи ЗСУ з мінометів 82-мм калібру, озброєння БМП, кулеметів і гранатометів різних систем. Застосовували вогнепальну зброю.