Трамп спростував слова свого ж товариша по перегонах щодо Сирії

Під час дебатів кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що не згоден зі своїм кандидатом у віце-президенти щодо сирійської кризи

Під час дебатів модератор Марта Радатц запитала, що Трамп зробить стосовно "Сирії та гуманітарної кризи в Алеппо". Вона нагадала слова його соратника, кандидата у віце-президенти США Майк Пенс говорив, що "провокації треба перестріти американською силою, і якщо Росія продовжує бути залученою разом із сирійськими силами, Сполучені Штати Америки мають бути готовими використати військову силу та вдарити по військовим цілям режиму Асада".

Він та я ще не говорили, і я не погоджуюсь", - відповів Трамп. За його словами, "Сирія більше не Сирія. Я вірю, що ми маємо переслідувати ІДІЛ. Ми маємо хвилюватись через ІДІЛ до того, як ми зможемо бути залучені набагато більше".

Американська система виборів побудована так,що кандидат у президенти одразу номінує людину, яка обирається віце-президентом у випадку його перемоги. Трамп номінував губернатора штата Індіана Майка Пенса.