У Запоріжжі грабіжник зарізав охоронця супермаркету

У Запоріжжі чоловік скоїв убивство охоронця одного із супермаркетів

Зміст

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Запорізької області.

Аби уникнути відповідальності за скоєння крадіжки, правопорушник завдав ножове поранення охоронцю супермаркету. Потерпілий помер під час надання медичної допомоги в кареті швидкої.

10 жовтня о 19:47 до Шевченківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що в супермаркеті у місті Запоріжжя ножове поранення.

Як з'ясувалося, близько 19:40 невідомий у приміщені супермаркету викрав пляшку коньяку та намагався пронести її через касу. Крадіжку помітили охоронці вказаного супермаркету та запропонували невідомому пройти до приміщення охорони.

Аби уникнути відповідальності за скоєння крадіжки, правопорушник відштовхнув охоронців та намагався вибігти з магазину. На виході із супермаркету його спробував затримав охоронець 1984 року народження.

Під час боротьби невідомий завдав останньому удар ножем в область грудної клітини. В подальшому іншими охоронцями супермаркету зловмисника було затримано та передано працівникам поліції.

Мешканця Запоріжжя 1987 року народження затримано згідно ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Поранений охоронець супермаркету помер під час надання медичної допомоги в кареті "швидкої".

Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.