Уряд краще продасть ОПЗ за безцінь, ніж підвищить пенсійний вік, - Волох

Коли завтра уряду треба буде вирішувати, яку вимогу МВФ знімати, то він краще віддасть завод за безцінь, а на підвищення пенсійного віку не піде

Про це повідомив громадський активіст, блогер Карл Волох у ефірі Еспресо.TV.

"Коли завтра уряду треба буде вирішувати, яку вимогу МВФ знімати, то він краще віддасть завод за безцінь, а на підвищення не піде, або зробить не на 2 роки, а на рік. Тому що всі соціальні питання взагалі можуть бути фатальними для уряду, для влади", - сказав він.

Волох зауважив, що жахливо жити без усякої довіри до правоохоронних органів.

"Коли створювався цей НАБУ, коли там так онлайн, з такою помпою, відбирали керівника, ми би мали сьогодні сказати: "Та ви що, НАБУ є, розбереться чи це Щуріков вкрав, чи хтось інший", - сказав він.

Волох зауважив, що Абромавичус свого часу казав, що одеська прокуратура зриває приватизацію ОПЗ.

"Я вам можу сказати одне - ще позаминулого літа я чув від Абромавичуса, який був міністром економіки, він сказав, що це жах, що робить одеська прокуратура зі своїми обшуками, вони зривають приватизацію, а завод може дати хороші гроші. Я чув ще два роки тому. А Абромавичус точно не замішаний в схемах, у нього було кілька інвесторів і що ми маємо з усім цим", - сказав він.

Волох схиляється до Щурікова  у тому питанні, що через параною сьогодні "маємо підприємство, яке доведеться продавати за безцінь".