Южаніна пояснила, чому облаяла нардепа "Самопомочі"

Народний депутат Ніна Южаніна вважає некоректним набиття політичного рейтингу в ефірі каналу через обговорення спільно прийнятого законопроекту

Про це голова комітету з питань податкової політики написала у своєму Facebook.

 Її реакцію викликало те, що перший заступник голови Комітету з питань податкової та митної політики Андрій Журжій виніс на загал приватне смс-повідомлення, яке надіслала Южаніна після ефіру на програмі "Шустер.Live". 

"Випереджаючи численні запитання, скажу: так, писала і в своєму обуренні цілком права. Причому висловила свою позицію один на один (до речі, про що він особисто просив мене), без винесення на загал", - зазначила голова.

Депутати посперечалися через зміни до Податкового кодексу України щодо розвитку вітчизняного виробництва шляхом стимулювання залучення інвестицій в реальний сектор економіки через індустріальні парки, який ухвалювали разом. 

"Обливаючи брудом інших, зробіть поправку на особисту чесність і дайте самі собі відповідь на просте запитання: а чи вчасно і в повному обсязі я сплачую податки? Адже факти свідчать про протилежне", - додала Южаніна.

Раніше депутат від "Самопомочі" Андрій Журжій Прикро опублікував пост з повідомленням до Ніни Южаніної, у якому зазначив, що замість публічної дискусії з питань надання податкових пільг індустріальним паркам голова комітету з питань податкової та митної політики вдається до образ та безпідставних звинувачень.