Дві американки звинуватили Трампа у сексуальних домаганнях

Дві американки розповіли газеті New York Times, що кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп непристойно хапав їх під час випадкових зустрічей у різні роки

Про це повідомляє BBC.

Одна зі співрозмовниць газети розповіла, що понад 30 років тому Дональд Трамп хапав її за груди і спробував залізти під спідницю, коли її посадили на сусіднє з ним крісло в літаку. В ті часи Трамп ще не мав приватного літака.

74-річна Джесіка Лідс, яка живе на Мангеттені, в розмові з кореспондентом газети пригадала, як під час польоту в Нью-Йорк Дональд Трамп, який сидів по сусідству з нею в салоні першого класу, підняв підлокітник крісла і почав її мацати.

"Він був немов восьминіг... Його руки нишпорили всюди", - заявила пані Лідс, якій тоді було 38 років. Жінка залишила перший клас літака і сіла серед пасажирів економ класу.

Іншій жінці, Рейчел Крукс в 2005 році було 22 роки, вона працювала секретарем у приймальні в компанії з нерухомості в хмарочосі Tramp Tower. Вона розповіла, що Дональд Трамп поцілував її в губи, зустрівши її вперше в будівлі біля ліфта.

Штаб Дональда Трампа заявляє, що стаття є вигадкою від початку до кінця.

"Для New York Times небезпечно починати повністю брехливу, скоординовану спробу знищити репутацію Трампа", - йдеться в заяві.