"У нього є план, як зробити Росію великою": у новій серії "Сімпсонів" Путін агітує за Трампа

У новій серії популярного анімаційного серіалу "Сімпсони" покажуть російського президента Володимира Путіна, який на коні агітує американців голосувати за мільярдера Дональда Трампа

У серії показано, як виборці голосують на дільниці. Гомер Сімпсон каже, що прийшов проголосувати на виборах за "кандидата, яка пробачила свого чоловіка незалежного від того, що він зробив, а не за хлопця, якому дійсно подобається його дочка".

Співрозмовник Гомера каже, що йому подобається Трамп - "хороший бізнесмен, ніколи не спить, не платить податки".

Гомер Сімпсон відповідає, що не може довірити країну людині, який збанкрутував шість разів, тобто на два рази більше, ніж він сам.

Співрозмовник Гомера у відповідь на це каже: "Він побудує стіну, яка не пропустить королев краси, які занадто багато їдять. І у нього є план, як зробити Росію знову великою (іронія над слоганом Трампа "Зроблю Америку знову великою". - Ред.).

Після цього між Гомером і його співрозмовником починається бійка, в якій у останнього відклеюється накладна борода, і в ньому впізнають президента Росії Володимира Путіна.

При цьому виявляється, що Гомера немає у списку виборців, а Путін йде голосувати.

Коли ж Гомер починає голосити про те, що не зможе проголосувати, з кабінки виїжджає Путін на коні та й каже йому: "Не хвилюйся. Мої хакери внесуть тебе. Але це не має значення. Трамп виграє з 102% голосів. Бізнес - це бізнес". Трейлер завершується сценою руйнування веж Кремля і побудовою на їх місці казино Трампа.

Ця, 600-я серія "Сімпсонів" вийде 16 жовтня.