НАЗК назвало нардепів, які подали е-декларації

Станом на 17 жовтня всього шість народних депутатів подали свої електронні декларації

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник голови Національного агентства з питань запобігання корупції Руслан Радецький.

Він зазначив, що станом на 17 жовтня до Єдиного державного реєстру декларацій осіб надійшло 10 212 декларацій за 2015 рік, 320 повідомлень про зміни в майновому стані суб’єкта декларування, 1 084 декларації перед звільненням.

"Станом на 17 жовтня надійшло 6 електроних документів від народних депутатів України, а саме: від Михайла Гаврилюка ("Народний фронт"), Андрія Реки ("Народний фронт"), Остапа Єднака ("Самопоміч"), Єгора Соболєва ("Самопоміч"), Ігоря Васюника ("Народний фронт") та Юрія Одарченка ("Батьківщина"), - наголосив Радецький.

 

Все по темі: Е-декларування

  • Голова Національного агентства з питань запобігання корупції Наталія Корчак зазначила, що 11747 чиновників вже заповнили електронні декларації.
  • Минулого тижня Єгор Соболєв зазначав, що сайт з е-декларуванням погано працює через саботаж з боку НАЗК та Держслужби спецзв'язку.
  • 31 серпня, Національне агентство з питань запобігання корупції прийняло рішення про запуск системи електронного декларування. Згідно з рішенням НАЗК, система е-декларування стартує з 00:00 годин 1 вересня.
  • Заступник міністра юстиції Сергій Петухов заявив, що нардеп Михайло Гаврилюк став першим зі складу парламенту, хто подав електронну декларацію.