Першій інтерактивній платформі про податки TAXLINK виповнився рік

Рік тому в Україні з'явився унікальний ресурс, який об'єднує в собі максимально повну інформацію про податки

Назва цього проекту – TAXLINK. Його мета – сформувати найбільш повну та вичерпну базу податкових знань, яка стане у нагоді всім, хто має питання про податки. Це сервіс для юристів, бухгалтерів, керівників усіх рівнів, а також для тих, хто цікавиться податками.

ТAXLINK – це не лише аналіз чинного законодавства, але й платформа для обговорень законопроектів у режимі реального часу. Цей інформаційний ресурс охоплює іноземне податкове право та рішення ЄСПЛ, блок пенсійного законодавства, автоматичне оформлення декларації з ПДФО, бланки офіційних документів, правові позиції рішень судів, платформу обговорення проектів актів, найактуальніші податкові новини та багато іншого.

Проект виріс не лише завдяки кропіткій праці великої команди досвідчених та молодих юристів, а також за безпосередньої участі та сприяння Національної школи суддів України.

За рік плідної роботи надано понад 3000 консультацій, більше ніж 1000 передплатників випробували на собі зручність та доступність платформи. Представники державних органів, чиновники, бізнесмени, студенти довіряють TAXLINK.