Росія може продовжити паузу в бомбардуванні Алеппо, - Путін

Росія розглядає можливість продовжити паузу у здійсненні авіаційних ударів у Сирії

Про це після зустрічі з канцлером Німеччини Ангелою Меркель і президентом Франції Франсуа Олландом заявив президент Росії Володимир Путін, повідомляє прес-служба Кремля. 

"Ми поінформували також про наш намір, про намір російської сторони продовжити - наскільки це буде можливо, виходячи з реальної ситуації, що складається на території, - продовжити паузу здійснення авіаційних ударів. І дійсно, ми готові це робити доти, поки не зіткнемося з активізацією бандформувань, які засіли в Алеппо", - стверджує російський президент.

Він також розказав, що під час зустрічі з Меркель і Олландом мова йшла про можливість політичного врегулювання ситуації в Сирії.

"Я ще раз нагадав нашим колегам про те, що в цьому ключі Росія пропонує активізувати роботу з розробки та ухвалення нової конституції, на основі якої можна було б провести попередні вибори і добитися узгодження позицій попередньо між всіма конфліктуючими сторонами. Зрозуміло, із залученням всіх країн регіону, які залучені в цей процес", - зазначив Путін.