На звільнених територіях Донбасу до міськрад пройшли керівники референдумів "Л/ДНР"

Внаслідок місцевих виборів на контрольованій території Донбасу до влади прийшла значна кількість антиукраїнсько налаштованих депутатів

Про це повідомив політичний експерт Віталій Кулик у програмі "Про політику" з Сергієм Руденком на Еспресо.TV.

Експерт наголосив, що після проведення виборів на контрольованій території Донбасу у 2015 році у Луганській та Донецькій області утворилося потужне лобі людей, які не є проукраїнськими. Ще гірший результат очікує Україну після проведення волевиявлення на території контрольованій бойовиками.

"На виборах на звільнених територіях на Донбасі під вивіскою українських політичних партій до місцевих рад пройшли люди, які були учасниками підготовки місцевих референдумів "ДНР" та "ЛНР", - заявив Кулик

Також він назвав ще ряд проблем стосовно виборів на Донбасі: контроль над виборчими дільницями, питання підрахунку голосів.

"Ми вступаємо у дискусію з шулером, який грає крапленими картами. З одного боку, ми говоримо про теоретичні засади виборчого законодавства, а з іншого боку, є людина, яка фальсифікує виборчий процес шляхом вкидування кучі бюлетенів в урну", - додав експерт.