Санкції діють і це удавка, яка душить російського ведмедя, - Тетерук

Санкції є надзвичайно дієвими, тому що два місяці тому Путін взагалі не збирався і не бачив себе у "нормандському" форматі

Про це повідомив народний депутати від "Народного фронту" Андрій Тетерук  у програмі "Політклуб Віталія Портникова" на Еспресо.TV.

"Санкції - це удавка, яка душить російського ведмедя. Санкції є надзвичайно дієвими, тому що 2 місяці тому Путін взагалі не збирався і не бачив себе у "нормандському" форматі, зараз він приїхав і хоч і виглядав досить невпевнено. "Народний фронт" з першого дня, як зайшов у парламент, робив все можливе для того, щоб боронити нашу країну і жодного рішення, яке б послаблювало позиції України ми не приймали", - сказав він.

Тетерук  наголосив, що без виведення російських військ, взяття під контроль українського кордону та встановлення української влади "ми не будемо робити приціл на вибори".

"Це Росія наполягає на тому, що в цій ситуації найбільше, що треба вирішити, це проведення виборів на Донбасі, насправді це не так. Найголовніше - це безпековий режим, тому ми повинні зупинити вбивство і кровопролиття", - сказав він.