Штаб Клінтон у Нью-Йорку евакуювали через підозрілий конверт

Співробітників передвиборного штабу Гілларі Клінтон у Нью-Йорку евакуювали після розкриття конверту з підозрілою речовиною, який надійшов поштою

Про це повідомляє ВВС.

Поліція повідомляє, що постраждалих внаслідок інциденту немає.

За даними американських ЗМІ, двоє стажистів, які працювали в штабі, відкрили лист, виявили там невідому речовину, а тоді показали вміст конверта ще двом людям.

Екстрені служби, які прибули за викликом, евакуювали весь 11-й поверх будівлі на Мангеттені, де розташовується штаб кандидатки в президенти США від Демократичної партії. Самої пані Клінтон в цей час у штабі не було: вона перебувала в Огайо в рамках свого передвиборчого туру по штатах, які "не визначилися".

За словами поліцейських, чи була небезпечною "біла порошкоподібна речовина" з конверту, - наразі невідомо. В управлінні поліції Нью-Йорка повідомили, що за фактом інциденту проводиться розслідування.

На місці події побували також представники Секретної служби США та управління з надзвичайних ситуацій.

Наскільки відомо, це перший подібний випадок за час передвиборчої кампанії пані Клінтон.

Її суперник – республіканець Дональд Трамп та члени його сім'ї протягом останнього року кілька разів отримували листи, що містили підозрілі субстанції. Щоразі встановлювалося, що ці речовини не становили небезпеки.