Сварка адвокатів: Новіков каже, що не знайомий з Медведчуком

Адвокат Надії Савченко Ілля Новіков заявив, що не знайомий з Віктором Медведчуком і не має до нього жодного відношення

Про це він сказав це ефірі Еспресо.TV.

"Я не знайомий з Медведчуком, не знайомий з його оточенням, мені ніхто нічого від нього не передавав", - заявив Новіков.

Можливі чутки з цього приводу Новіков пояснив коментарем з боку людини Медведчука під час перебування Савченко в російській в'язниці та сваркою з Марком Фейгіним і Миколою Полозовим.

"Після того, як Марк і Микола потрапили в дурну історію з фальшивим листом Порошенко, Марк ще засвітився в телефонній розмові, що він обов'язково умовить Савченко визнати провину. Після цієї історії хтось з оточення Медведчука сказав: "Ось ці двоє роблять щось не те, а Новіков працює як адвокат. Репутація Медведчука в Україні зараз настільки інфернальна, що навіть якщо хтось із його підлеглих тебе ненароком похвалить, то це пляма на репутації до кінця днів. Я не знаю, що з цим робити, де брати довідку, що я на нього не працюю", - сказав Новіков. 

Адвокат також наголосив, що готовий відповідати на будь-які питання журналістів щодо своїх зв'язків та справи Савченко.

"У мене була конференція, я запропонував журналістам поставити будь-яке запитання з цієї чи будь-якої іншої ситуації, щодо моїх зв'язків і відносин, оскільки я спеціально отримав у Савченко дозвіл говорити про всі подробиці, включаючи адвокатську таємницю. По інших справ мені люди питань не задають. Якщо хтось вважає, що я насправді якось пов'язаний з Медведчуком або з Путіним, або з їх оточенням, задавайте мені питання, я буду на них відповідати", - додав Новіков.

Читайте також: Фейгін зобов'язаний тримати язик за зубами, - Новіков