Стець назвав Євробачення "разовим проектом НТКУ"

Півмільярда гривень виділені Національній телекомпанії України, яка є тією організацією, що проводить Євробачення згідно з законом і підписаною угодою

Про це розповів міністр інформаційної політики Юрій Стець у кулуарах парламенту журналісту Еспресо.TV.

"Півмільярда гривень виділені національній телекомпанії України, яка є тією організацією, яка проводить Євробачення згідно закону і згідно підписаної угоди. А те, що говорить про недофінансування Зураб Аласанія, я коментувати не можу. Тому що він мій друг. Кошти виділені. Те, що він говорить це частина того бюджету, який виділений на наступний рік на НТКУ, яка має стати суспільним мовником", - зазначив Стець.

За його баченням, це не має бути частина бюджету, це мають бути окремі кошти. Але навіть говорити про частину коштів з бюджету, коли не проголосоваий  сам бюджет на наступний рік - нелогічно.

"Кошти до НТКУ надходять у повному обсязі. До кінця року бюджет буде повністю реалізований. Євробачення - це разовий проект НТКУ, який має бути дофінансований з інших проектів держбюджету України. Це моє бачення, яке я хочу донести до усіх членів уряду", - наголосив міністр.