Обама попередив американців: поразка Клінтон відкине США назад

Президент США Барак Обама попередив американців, що все, чого вдалося домогтися за 8 років його правління, може зникнути в разі поразки Гілларі Клінтон на виборах

Про це повідомляє BBC.

Обама виступив на мітингу прихильників Демократичної партії в Північній Кароліні. Він сказав, що доля всієї країни тепер знаходиться в руках виборців.

У свою чергу республіканський кандидат Дональд Трамп заявив своїм прихильникам у Флориді, що перемога Клінтон приведе країну до конституційної кризи.

За його словами, Клінтон в разі перемоги стане президентом, якого будуть переслідувати судові позови. Ці слова прозвучали на тлі скандалу, що розгорівся недавно, пов'язаного з роботою Клінтон держсекретарем США.

Раніше ФБР оголосило, що виявило нові електронні листи, які можуть вказувати на використання Гілларі Клінтон особистої пошти для службового листування під час перебування її на посаді держсекретаря.

Глава ФБР Джеймс Комі не уточнив, чи становлять ці листи важливість, після чого піддався різкій критиці з боку Клінтон і представників Демократичної партії.

Зокрема, на захист Клінтон у зв'язку з скандалом виступив і Обама. Нормальні розслідування не будуються на інсинуаціях, заявив президент США.