Як заблокувати новини про Трампа, політику тощо

Якщо дратує загальна метушня стосовно якогось явища, будь то перемога Дональда Трампа, покемони, зрада, перемога чи Гаррі Поттер, наведені нижче розширення для браузерів – саме для вас

Про це пише Tech Today.

У браузері Firefox встановіть розширення Web Site Filter. Діє розширення доволі радикально: повністю блокує веб-сторінку, якщо на ній присутні ключові слова. За замовчуванням діє фільтрація "дорослого" контенту, усі необхідні вам фільтри необхідно створювати власноруч.

Для Chrome створено аналогічні інструменти, що дозволяють приховати небажаний вміст.

Розширення з красномовною назвою Spoiler Alert блокує сторінки за ключовими словами. У налаштуваннях можна вибрати, за якими словами відбувається фільтрація, або задати їх самостійно.

Для блокування небажаної інформації радимо скористатися корисним розширенням Remove All Politics From Facebook. Достатньо встановити й увімкнути розширення для того, щоб приховати майже всі пости про політику. На локальні чвари не розповсюджується, однак згадки про Трампа прибирає влучно.

Ще один варіант – розширення F.B.(FluffBusting) Purity. Його можливості набагато ширші, ніж просте блокування записів за вказаними ключовими словами. Для налаштування фільтрів клацніть на новому пункті FBP та додайте всі необхідні стоп-слова та фрази у розділі чорного списку.

Це розширення також доступне і для Firefox.