У МАУ відповіли на звинувачення НАБУ

Компанія "Міжнародні Авіалінії України" заявляє, що дії НАБУ є прямим тиском на авіакомпанію, грубим нівелюванням конституційних гарантій ведення бізнесу в Україні

Про це повідомляє прес-служба МАУ.

У МАУ стверджують, що дії НАБУ також є "проявом небажання представників влади врегулювати питання сплати зборів до Державного спеціалізованого фонду фінансування загальнодержавних витрат на авіаційну діяльність та участь України у міжнародних авіаційних організаціях законним способом, зокрема, шляхом прийняття відповідних законів, як того вимагають приписи Конституції та Податкового Кодексу України".

"Авіакомпанія неодноразово висловлювала свою позицію у відношенні протиправності дій Державіаслужби щодо нарахування зборів до Державного Спецфонду та відстоювала її в численних судах із представниками Державіаслужби та Прокуратури м. Києва", - зазаначено у заяві.

"Міжнародні Авіалінії України" заявляє, що у своїй діяльності "завжди дотримується букви закону та боротиметься усіма доступними способами з проявами правового нігілізму та незаконного тиску на авіакомпанію з боку правоохоронних органів".