"Вільні люди" зупинятимуть провокації "Майдану 3", - Левус

Народний депутат від фракції "Народний фронт" Андрій Левус закликав відповідальних громадян не піддаватися на провокації та долучитися до захисту держави від хаосу

Про це Левус написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

"З 15 по 22 листопада сили реваншу та популісти готують план заколоту, називаючи це "Майданом 3". Але по суті це є "Антимайдан". Тому що будь-яка деконструкція держави, будь-який параліч органів влади буде сприяти тільки Росії. Росія планує знищити стабільність в Україні для того, щоб уникнути санкцій і шляхом перевиборів привести до влади проросійську більшість", - написав Левус.

Нардеп відзначив, що чинна влада сама винна в тій ситуації, яка склалася, бо своєю бездіяльністю та корумпованістю вона дала можливість маніпулювати людьми.

За його словами, заяви спецслужб є зараз боротьбою з наслідками, а не з причинами.

"Але і в правоохоронних органах є чесні люди. Ми бачимо процеси по Єфремову, Новінському, Оніщенку, Клименку, Іванющенку, Курченку. Чесні офіцери і прокурори існують. Вони просять лише одного - не зв'язувати їм руки, дати можливість добити сили реваншу. Вони чекають, що президент дасть наказ і не буде заважати в цих та інших процесах. Ми солідарні з цією частиною силових структур і готові до координації і спільних дій", - додав Левус.

Він закликав всіх відповідальних громадян не піддаватися на провокації та долучитися до спільної боротьби і захисту держави від хаосу.

"#ВільніЛюди під час всіх цих подій будуть третьою силою, яка не дасть ні саботажникам у владі, ні так званій опозиції розірвати державу на шматки. Ми будемо силою, яка буде робити все, щоб Україна не повторила помилки братовбивчих війн. Вільні Люди будуть силою, яка має достатньо віри та духу для того,щоб зупинити хаос з одного боку, викорінити корупцію та зраду в органах влади – з іншого. Не дамо псевдоопозиції та саботажникам у владі розірвати Державу", - написав Левус.