Я думала, що більше ніколи не вийду з дому, - Клінтон про поразку

Гілларі Клінтон, яка вперше з'явилася на публіці після визнання перемоги на виборах президента США Дональда Трампа, розповіла про те, як важко вона переживала поразку

Про це повідомляє ВВС.

За словами Клінтон, яка виступила на зборах американського Фонду захисту дітей, після оголошення результатів голосування їй було так погано, що вона думала, що ніколи більше не вийде з дому.

Багатьох американців ці вибори змусили задуматися і зайнятися переоцінкою цінностей, додала вона.

"Зізнаюся, прийти сюди сьогодні мені було дуже непросто. За останній тиждень мені не раз хотілося просто полежати з гарною книжкою в руках і ніколи більше не виходити з будинку", - поділилася Клінтон.

Вона визнала, що дуже розчарована результатами виборів.

"Я знаю, багато хто з вас глибоко розчаровані результатом виборів. Я теж - так, що не передати словами. Знаю, що це нелегко. І знаю, що за минулий тиждень багато хто задавав собі питання, чи дійсно Америка така, якою ми її собі уявляли", - додала Клінтон.

"Розкол, який настільки очевидно проявився на цих виборах, дійсно глибокий, але послухайте, що я скажу. Америка цього гідна. Наші діти гідні. Не втрачайте віри в нашу країну, боріться за наші цінності - і ніколи, ніколи не здавайтеся", - заявила вона.

Тиждень тому, виступаючи перед своїми прихильниками і визнавши поразку на виборах, Клінтон сказала, що її супернику Дональду Трампу потрібно дати шанс очолити країну.

З того моменту вона не спілкувалася з пресою і не з'являлася на публіці, проте одного разу її бачили, коли вона гуляла в парку.