Потрібно зачистити український інформпростір від ЗМІ Захарченка і Клименка, - нардеп

Гібридна операція - це злагоджена політика ворожих до України каналів, які належать колишнім злочинцям - "112 канал", "NewsOne", "Інтер"

Таку думку висловив народний депутат від "Народного фронту" Андрій Левус у програмі "Політклуб" Віталія Портникова в ефірі Еспресо.TV.

Нардеп розповів, що мітинги вкладників  банку "Михайлівський", які відбувалися цього тижня в Україні - це гібридна операція з використанням масових протестів. Він відзначив, що щось схоже було під час "Русской весны", коли в один момент відбувається злагоджена політика ворожих до України каналів, які належать колишнім злочинцям - "112 канал", "NewsOne", "Інтер".

"Вони вкидають один і той самий меседж - перевибори, влада погана. Ці протести запаковуються в один тиждень один за одним. Це показує злагодженість певних дій. Майдани не скликаються, люди самі приходять. А зараз відбувається якесь зомбування на "Сєпар ТВ". І якщо б усе було так, як описують гарячі промовці, то були б тисячі людей на цих акціях. А ми бачимо лише проплачених", - зазначив Левус.

Також політик висловив претензії до спецслужб.

"У мене є претензії до спецслужб. Є загроза в інформаційні безпеці. Потрібно боротися з причинами. Зачистити інформаційний простір, зокрема ЗМІ, які належать Захарченку і Клименку.