Прем'єр-міністр Великої Британії пообіцяла сильну і справедливу країну після Brexit

Прем'єр-міністр Великої Британії Тереза Мей пообіцяла зробити королівство сильніше і багатше після виходу з Європейського Союзу

Про це вона заявила на конференції Конфедерації британської промисловості (CBI), передає BBC.

"Інвестування у Велику Британію в довгостроковій перспективі, збільшення добробуту і розширення можливостей для жителів усіх куточків країни, реформування системи корпоративного управління - позбавить нас від поганого і принесе хороше. Давайте відповімо на вимогу змін, яких хоче громадськість, давайте відновимо їх віру і доведемо, що капіталізм може забезпечити їм краще майбутнє, давайте побудуємо сильну, справедливу країну всі разом", - зазначила Мей.

Вона пообіцяла збільшити фінансування наукових досліджень і розробок на 2 млрд фунтів на рік до 2020 року, а також внести зміни в управління корпорацій, надавши місця в раді працівникам компаній. Однак ця частина плану, за її словами, буде ще розроблятися.

Також британський прем'єр натякнула на ще більше зниження податків для компаній, що займаються інноваційними розробками. Корпоративний податок для таких компаній і так буде знижений з 20 до 17% в 2020 році.