Vodafone Music: легальна музика без плати за трафік

Vodafone Україна запускає власний музичний сервіс, на честь старту Vodafone Music оператор дарує усім клієнтам компанії місяць легальної музики

Про це пише Tech Today.

Від наявних на ринку сервісів Vodafone Music відрізняють:

Користуватися Vodafone Music можна за допомогою однойменних додатків для iOS і Android,.

Користувачі Windows Phone та інших ОС можуть слухати музику через веб-портал music.vodafone.ua.

Користувачам сервісу доступний 26-мільйонний каталог треків. Вибрати, що послухати, допоможуть персональні рекомендації від редакторів і тематичні добірки. Їхній перелік буде постійно поповнюватися колекціями під настрій і для різних життєвих подій.

Передплатники Vodafone Music можуть без додаткової плати користуватися передплатою на трьох пристроях. Щоб користуватися сервісом, після встановлення додатка або переходу на web-версію Vodafone Music потрібно активувати послугу, відправивши безплатне SMS на короткий номер 70010 з текстом «1». Відключити послугу можна за допомогою безплатного SMS на короткий номер 70010 з текстом «СТОП» або «STOP».

Повідомлення на номер 70010 – безплатне на території України. Плата за сервіс складе 2,50 грн/день. При використанні Vodafone Music через мобільний 3G-інтернет мережі Vodafone Україна трафік не тарифікується і пакетні мегабайти не використовуються. Користуватися послугою можна також через Wi-Fi.

Детальна інформація про послугу доступна на сайті Vodafone. Сервіс Vodafone Music працює на базі технологій і каталогу сервісу «Яндекс.Музика».