"Антонов" оскаржить рішення російського суду про стягнення $2,76 млн

Державне підприємство "Антонов" готує оскарження на рішення Арбітражного суду Москви про стягнення 180,3 млн руб неустойки на користь Міністерства оборони РФ

Про це повідомила прес-служба ДП "Антонов", передає "Інтерфакс".

В "Антонова" уточнили, що рішення суду стосується реалізованого в минулому Україною і Росією проекту створення військово-транспортного літака Ан-70.

"Міністерство оборони РФ звернулося в Арбітражний суд міста Москва з позовом до ДП "Антонов" про стягнення 753,3 млн. рублів неустойки за прострочення виконання зобов'язань з проведення дослідно-конструкторських робіт зі створення військово-транспортного літака Ан-70", – пояснив співрозмовник агентства.

"18 листопада 2016 року було оголошено резолютивну частину рішення суду, згідно з якою позов був задоволений частково, в розмірі 180,3 млн. рублів", – повідомив він і додав, що наразі питання оскарження цього рішення опрацьовується фахівцями юруправління.

При цьому співрозмовник агентства додав, що додаткові коментарі можуть бути надані лише після отримання ДП "Антонов" повного тексту рішення суду.