В Луганській ОДА на посаді поновився екс-чиновник "уряду ЛНР"

Луганський окружний адміністративний суд задовольнив позов Павла Малиша про визнання протиправним та скасування розпорядження про його звільнення з посади директора Департаменту охорони здоров'я ОДА

Про це повідомила у Facebook в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун.

Малиш був поновлений на посаді 21 листопада.

"Судді Луганського окружного адміністративного суду, ви там що, зовсім збожеволіли?! Чи одягаючи мантію ви втрачаєте совість та людські цінності?!" - прокоментувала рішення суду Супрун.

За її даними, "ще з часів правління Януковича Павло Малиш був членом комісії при Луганської облради, а через деякий час став заступником самопроголошеного "міністра охорони здоров'я" терористичної організації "ЛНР.

"Волонтери кажуть, що у серпні 2014 Малиш ініціював створення при Луганській обласній лікарні бригади лікарів, які б вкорочували життя пораненим та полоненим українським військовослужбовцям. В голові не вкладається..." - написала Супрун.

Вона додала, що її "команда вважає, що це неприпустимо, щоби у нашій державі керівні посади займали люди з таким ганебним минулим та підтримує наміри ЛугОДА оскаржити поновлення Малиша П.Н. Відправили відповідний лист Юрію Гарбузу (очільник області, - ред.)".