ФБР не висуватиме звинувачень проти Бреда Пітта

За результатами перевірки інформації про нібито неналежне поводження Бреда Пітта з одним зі своїх дітей прийнято рішення не висувати проти нього звинувачень і не давати цій справі подальшого ходу

Про це повідомляє ВВС із посиланням на Федеральне бюро розслідувань США.

Знаменитий голлівудський кіноактор був запідозрений у жорстокому поводженні зі своїм 15-річним прийомним сином Меддоксом під час сутички, що сталася у вересні цього року на борту приватного літака, який прямував із Франції в Лос-Анджелес.

Цей інцидент послужив поштовхом для розлучення голлівудського подружжя Бреда Пітта і Анджеліни Джолі.
Джолі подала на розлучення на наступний день після інциденту, і вказала в якості причини розлучення "непримиренні розбіжності".

"Реагуючи на заяву, подану після авіаперельоту, здійсненого Бредом Піттом з його дітьми, ФБР завершило перевірку обставин події і подальшого розслідування проводити не буде", - йдеться в повідомленні відомства.

Жодних звинувачень пред'явлено у цій справі не буде, додає ФБР.

Раніше до аналогічних висновків прийшли співробітники департаменту у справах сім'ї і дітей Лос-Анджелеса, які проводили власне розслідування.

Представники влади поспілкувалися з Піттом і Джолі, а також переговорили з їхніми дітьми та іншими свідками конфлікту. Джолі раніше стверджувала, що Пітт іноді поводився з дітьми жорстоко і кинувся на Меддокса під час сварки, що спалахнула на борту літака.

Наразі всі діти голлівудської пари залишаються жити з матір'ю, а Пітт може лише здійснювати "терапевтичні візити" до них.

У вересні Джолі подала на розлучення з Піттом. Вона розраховує отримати одноосібне право виховання їхніх шістьох дітей.

Роман Анджеліни Джолі і Бреда Пітта почався в 2004 році. Пара одружилася лише в 2014 році. У 52-річного Пітта і 41-річної Джолі шестеро дітей у віці від восьми до 15 років, троє з яких - прийомні.